Ciuperci cu pătrunjel şi caşcaval la cuptor
Ciuperci cu pătrunjel şi caşcaval la cuptor

Ingrediente

  • 600 g ciuperci
  • ulei
  • pătrunjel verde
  • 100 g caşcaval
  • sare şi piper după gust

Mod de preparare

Se folosesc ciuperci mari, cărnoase, li se taie codiţa şi se spală. Se taie foarte mărunt codiţele se amestecă cu pătrunjelul tăiat fin, sare şi piper după gust.

Cu acestă compoziţie se umple pălărioarele ciupercilor care apoi se aşază într-o tavă unsă cu ulei.

Peste compoziţie se adaugă caşcaval ras.

Se introduc în cuptorul încins, unde se coc 20-25 de min.

Se servesc pe platou calde.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Humus clasic delicios

Humus clasic delicios

Creata de Andreea Mateias · 164 afisari
Aperitiv gustos Amelie

Aperitiv gustos Amelie

Creata de Cristina · 145 afisari
Chifteluţe cu ciuperci

Chifteluţe cu ciuperci

Creata de Marian · 117 afisari
Aperitiv din morcovi cu iaurt

Aperitiv din morcovi cu iaurt

Creata de Dulceata22 · 129 afisari