Ciuperci cu pătrunjel şi caşcaval la cuptor
Ciuperci cu pătrunjel şi caşcaval la cuptor

Ingrediente

  • 600 g ciuperci
  • ulei
  • pătrunjel verde
  • 100 g caşcaval
  • sare şi piper după gust

Mod de preparare

Se folosesc ciuperci mari, cărnoase, li se taie codiţa şi se spală. Se taie foarte mărunt codiţele se amestecă cu pătrunjelul tăiat fin, sare şi piper după gust.

Cu acestă compoziţie se umple pălărioarele ciupercilor care apoi se aşază într-o tavă unsă cu ulei.

Peste compoziţie se adaugă caşcaval ras.

Se introduc în cuptorul încins, unde se coc 20-25 de min.

Se servesc pe platou calde.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Clătite cu ciuperci

Clătite cu ciuperci

Creata de Maria · 31 afisari
Clătite cu urdă şi mărar

Clătite cu urdă şi mărar

Creata de Maria · 24 afisari
Chifteluţe de caşcaval

Chifteluţe de caşcaval

Creata de Maria · 31 afisari
Pastă de măsline

Pastă de măsline

Creata de Maria · 49 afisari