Ciuperci cu pătrunjel la cuptor
Ciuperci cu pătrunjel la cuptor

Ingrediente

  • 600 g ciuperci
  • ulei
  • pătrunjel verde
  • sare şi piper după gust

Mod de preparare

Se folosesc ciuperci mari, cărnoase, li se taie codiţa şi se spală. Se taie foarte mărunt codiţele se amestecă cu pătrunjelul tăiat fin, sare şi piper după gust.

Cu acestă compoziţie se umple pălărioarele ciupercilor care apoi se aşază într-o tavă unsă cu ulei.

Se introduc în cuptorul încins, unde se coc 20-25 de min.

Se servesc pe platou calde.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Humus clasic delicios

Humus clasic delicios

Creata de Andreea Mateias · 553 afisari
Aperitiv gustos Amelie

Aperitiv gustos Amelie

Creata de Cristina · 587 afisari
Chifteluţe cu ciuperci

Chifteluţe cu ciuperci

Creata de Marian · 382 afisari
Aperitiv din morcovi cu iaurt

Aperitiv din morcovi cu iaurt

Creata de Dulceata22 · 436 afisari