Ciorba de varza alba cu carne de rață
Ciorba de varza alba cu carne de rață

Ingrediente

  • 400-500 g carne osoasa de rata
  • 1 morcov, patrunjel, telina (toate 200g)
  • 1 ceapa mijlocie
  • 1 varza mica (500g grame)
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 250ml bors sau zeama de la muraturi, zeama de lamaie
  • 1 legatura marar

Mod de preparare

Carnea se pune la fiert cu 3l apa rece si putina sare. Zarzavatul ras prin razatoarea cu gauri mari se caleste 2 minute impreuna cu ceapa in 2 linguri de ulei, ca sa-si dezvolte aroma, apoi se pune la supa.

Cand carnea este pe jumatate fiarta se pune varza taiata ca fideaua si ardeiul gras taiat felii.

Cand toate sunt fierte se pune rosia taiata felii si se acreste dupa gust. Se potriveste de sare si se mai fierbe cateva clocote. Se pune putin cimbru si marar.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Ciorbă de legume

Ciorbă de legume

Creata de Mary · 957 afisari
Supa crema de sfecla rosie si cartof

Supa crema de sfecla rosie si cartof

Creata de Irina · 469 afisari
Supă de roșii cu orez și brânză

Supă de roșii cu orez și brânză

Creata de Maria · 565 afisari
Ciorbă de perişoare

Ciorbă de perişoare

Creata de Maria · 664 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Ciorbă de sfleclă roșie cu colțunași umpluți cu ciuperci

Ciorbă de sfleclă roșie cu colțunași umpluți cu ciuperci

Creata de Dulceata22 · 4.2k afisari
Ciulama de gaina, rata sau gasca

Ciulama de gaina, rata sau gasca

Creata de AncaEnache · 5.4k afisari
Sarmale de post cu orez si ciuperci

Sarmale de post cu orez si ciuperci

Creata de Marian · 4.2k afisari
Supa sau ciorba cu carne

Supa sau ciorba cu carne

Creata de Catalina · 4.2k afisari