Ciorbă de tacâmuri de pasăre
Ciorbă de tacâmuri de pasăre

Ciorbă de tacâmuri de pasăre

Reteta postata de Maria  · 
Maria   Supe și Ciorbe   604 afisari

Ingrediente

  • 1 Kilogram tacâmuri de pasăre
  •  100 g ceapă
  •  60 g păstârnac
  •  60 g orez
  •  60 g morcovi
  •  60 G pătrunjel rădăcini
  •  60 ţelină
  •  40 g leuștean
  •  30 g pătrunjel
  •  40g lămâie 
  •  două ouă
  •  sare și piper după gust

Mod de preparare

Se spală tacâmurile de pasăre și se pun la foc în 2 L de apă rece cu sare.

Când este pe jumătate fiert puiul se adaugă zarzavatul curăţat, spălat și tăiat fideluță și ceapa rondele.

Odată zarzavatul pătruns se pune orezul fiert dinainte și se lasă 15 minute la clocot mic.

Se adaugă sare, pieper, zeama de la lămâie după gust și se adaugă gălbenușurile bătute.

Se servește cu verdeață tocată mărunt deasupra.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Ciorbă de legume

Ciorbă de legume

Creata de Mary · 591 afisari
Supa crema de sfecla rosie si cartof

Supa crema de sfecla rosie si cartof

Creata de Irina · 393 afisari
Supă de roșii cu orez și brânză

Supă de roșii cu orez și brânză

Creata de Maria · 508 afisari
Ciorbă de perişoare

Ciorbă de perişoare

Creata de Maria · 608 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Ciorbă de sfleclă roșie cu colțunași umpluți cu ciuperci

Ciorbă de sfleclă roșie cu colțunași umpluți cu ciuperci

Creata de Dulceata22 · 3.9k afisari
Salată de vinete cu dovlecei

Salată de vinete cu dovlecei

Creata de Elena · 4.2k afisari
Musaca de vinete

Musaca de vinete

Creata de Senin · 4.1k afisari
Supa sau ciorba cu carne

Supa sau ciorba cu carne

Creata de Catalina · 4.1k afisari