Castiga peste 4350 RON in fiecare luna
Adauga o reteta sau creeaza un meniu si te inscrii automat la concursurile noastre.
Mai multe informati.

Ultimele articole

Castigatorul concursului Reteta saptamanii 12 - 18 august 2019
ARTICOL

Castigatorul concursului Reteta saptamanii 12 - 18 august 2019

Articol creat de Cuby.ro · 6 afisari
Castigatorul concursului Reteta saptamanii 12 - 18 august 2019
Interesante lucruri  citesc si eu acum despre semintele de canepa,
ARTICOL

Interesante lucruri citesc si eu acum despre semintele de canepa,

Articol creat de Doina · 399 afisari
Interesante lucruri citesc si eu acum despre semintele de canepa,
Castigatorul concursului Reteta saptamanii  5 - 11 august 2019
ARTICOL

Castigatorul concursului Reteta saptamanii 5 - 11 august 2019

Articol creat de Cuby.ro · 783 afisari
Castigatorul concursului Reteta saptamanii 5 - 11 august 2019
Mai multe articole

Retete din aceasi categorie

Ciorba de fasole verde ardeleneasca

Ciorba de fasole verde ardeleneasca

Creata de Georgiana · 301 afisari
Ciorba de varza alba cu carne de rață

Ciorba de varza alba cu carne de rață

Creata de Raluca · 303 afisari
Supa crema de cartofi

Supa crema de cartofi

Creata de Mary · 759 afisari
Mai multe retete

Ultimele retete castigatoare

Peste dupa reteta traditionala sardineza
RETETA ZILEI  |  18 August

Peste dupa reteta traditionala sardineza

Creata de Adelina · 1.1k afisari
Chiftele marinate
RETETA SAPTAMANII  |  05 Aug. - 11 Aug.

Chiftele marinate

Creata de Cristina · 505 afisari
Oua romanesti sau oua posate
RETETA LUNII  |  Iulie 2019

Oua romanesti sau oua posate

Creata de Iulia · 999 afisari

Arhiva castigatori

Ultimele meniuri

Mai multe meniuri

Top Utilizatori

Ciorba de perisoare cu samantana, rosii, iaurt si salvie
Ciorba de perisoare cu samantana, rosii, iaurt si salvie
 665 afisari

Ce poate fi mai racoritor vara decat o ciorba de perisoare acrisoar, cu samnata si ardei iute ?? este o reteta traditionala din Turcia si se prepara mult si la noi in tara,

Ce ingrediente iti trebuie

carne tocată de vită, fiecare dupa cum doreste, eu folosesc de obiecei cca 300 grame,

2 linguri orez

3 morcovi

1 telina,

2 radacini de patrunjel si pastarnac,

1 ardei gras,

1 lingura ulei de măsline

1 ceapă

2 cartofi

1 gălbenuș

un borcanel de iaurt si 150 grame de smanatana, se poate folosi si bors, dupa cum va place,este gustoase oricum

250 grame de suc de rosii,

sare, piper si boia de ardei, dupa gust,

patrunjel, salvie, rozmarin, frunse proaspete,

Cum se prepara

intr-o oala de 4-5 litri se pun toate legumele taiate marunt la fiert,

cand sunt gata se pun frunzele prooaspete si perisoarele preparate astfel :

se amesteca carnea, cu orezul, galbesnul de ou, condimentele,si o lingura de apa, apoi se fac rotunde ca si mingile micute, si se pun in oala la fiert,cca 5 minute, la foc mic,

dupa care se adauga iaurtul, sucul de rosii si smantana si se mai lasa la fierct cca 5 minute.

o ciorba delicioasa pentru toata familia.

Retete din aceasi categorie
Supa de chimen servita cu crutoane

Supa de chimen servita cu crutoane

Creata de Felicia7 · 910 afisari
Supa sau ciorba cu carne

Supa sau ciorba cu carne

Creata de Catalina · 922 afisari
Ciorbă cu perișoare de pește

Ciorbă cu perișoare de pește

Creata de Dulceata22 · 958 afisari
Ciorbă de sfleclă roșie cu colțunași umpluți cu ciuperci

Ciorbă de sfleclă roșie cu colțunași umpluți cu ciuperci

Creata de Dulceata22 · 955 afisari
Lasa un comentariu |