Ingrediente

  • 500 g ciolan sau oase de porc afumate
  • 500 g fasole verde
  • 500 g rosii
  • 1 lingurita cu varf faina
  • 150 g smantana
  • patrunjel, telina

Mod de preparare

Carnea se pune la fiert cu 2l apa rece. Cand clocoteste se pune fasolea curatata de capete si rupta in 2-3 bucati si o ceapa tocata marunt.

Cand este fiarta se adauga rosiile fierte separat si strecurate. Faina se rumeneste putin fara ulei, intr-o tigaie, apoi se trage la o parte, se pun 2-3 linguri de ulei si se stinge cu putina supa, amestecand sa nu ramana cocoloase. Se desarta peste supa.

Se mai lasa sa mai dea cateva clocote, apoi se ia de pe foc. Se drege cu smantana batuta cu 2 linguri de apa rece, adaugand apoi puna supa fierbinte, se pune totul in supa si se amesteca.

Se pune pentru aroma frunze de patrunjel, o mica frunza de telina tocata si cine doreste si putin cimbru.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Ciorbă de legume

Ciorbă de legume

Creata de Mary · 957 afisari
Supa crema de sfecla rosie si cartof

Supa crema de sfecla rosie si cartof

Creata de Irina · 469 afisari
Supă de roșii cu orez și brânză

Supă de roșii cu orez și brânză

Creata de Maria · 565 afisari
Ciorbă de perişoare

Ciorbă de perişoare

Creata de Maria · 664 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Ciorbă de sfleclă roșie cu colțunași umpluți cu ciuperci

Ciorbă de sfleclă roșie cu colțunași umpluți cu ciuperci

Creata de Dulceata22 · 4.2k afisari
Supa sau ciorba cu carne

Supa sau ciorba cu carne

Creata de Catalina · 4.2k afisari
Ciorba de varza alba cu carne de rață

Ciorba de varza alba cu carne de rață

Creata de Raluca · 3.8k afisari
Cotlet de porc cu portocala si fasole verde

Cotlet de porc cu portocala si fasole verde

Creata de Marcela · 2.7k afisari