Tagliatele cu chiftelute de miel si pesto delicios.

Ingrediente

pentru 4 portii,

  • 400 g carne de miel tocata
  • 65 ml ulei masline
  • sare
  • 2 linguri pesmet
  • 25 g muguri de pin
  • 300 g paste tagliatele
  • 50 g parmezan
  • 1 ou
  • 1 legatura de busuioc
  • 1 catel de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • piper

Mod de preparare

  • Intr-un castron framanta carnea tocata cu oul, pesmetul si sare si piper, dupa gust. Formeaza chiftelute rotunde de aproximativ 2cm diametru.
  • Frige chiftelutele intr-o tigaie antiaderenta cu o lingura (15ml) de ulei de masline, pana se patrund.

  • 3: Pentru pesto, soteaza mugurii de pin intr-o tigaie neaderenta. Mixeaza-i apoi in blender, impreuna cu jumatate din cantitatea de parmezn razuit, patrunjelul, busuiocul, usturoiul si 50ml de ulei de masline.


    4: Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurge-le si amesteca-le cu sosul pesto. Serveste chiftelutele de miel cu pastele cu sos pesto si parmezan razuit fasii.


    Decoreaza cu frunze de patrunjel.

    Lasa un comentariu |
    Retete din aceasi categorie
    Cotlet de porc natur

    Cotlet de porc natur

    Creata de Maria · 441 afisari
    Cotlet de porc sau vițel pane

    Cotlet de porc sau vițel pane

    Creata de Maria · 388 afisari
    Tochitură muntenească

    Tochitură muntenească

    Creata de Maria · 464 afisari
    Tochitură moldoveneacă

    Tochitură moldoveneacă

    Creata de Maria · 447 afisari
    Retete cu aceleasi etichete
    Omletă cu spanac și usturoi

    Omletă cu spanac și usturoi

    Creata de Dulceata22 · 2.9k afisari
    CUM SE PREPARA PESTO CU BUSUIOC, reteta traditionala din Genova

    CUM SE PREPARA PESTO CU BUSUIOC, reteta traditionala din Genova

    Creata de Marioara Silvia · 3.1k afisari
    Chiftele de ficat

    Chiftele de ficat

    Creata de Soffia · 2.8k afisari
    Chiftele marinate

    Chiftele marinate

    Creata de Cristina · 2.8k afisari