Chifteluțe de ficat
Chifteluțe de ficat

Chifteluțe de ficat

Reteta postata de Maria  · 

Ingrediente

  • 500 g ficat
  • 2 cepe
  • 2 ouă
  • 2 felii de pâine albă
  • 3 lingur de ulei
  • 4 linguri pesmet
  • 3 linguri făină
  • verdeaţă
  • sare şi piper după gust

Mod de preparare

Ficatul curăţat, spălat şi fiert (se pune la fiert în apă care clocoteşte) se trece prin maşina de tocat carne sau prin robot împreună cu pâinea înmuiată şi ceapa.

Se amestecă apoi cu jumătatea din cantitatea de ou bătute cu o furculiţă, verdeaţa tocate, sare şi piper după gust.

Se formează chifteluţe, se trec prin restul de ou bătut, făină şi pesmet şi se prăjesc în ulei încins.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Gulaş picant

Gulaş picant

Creata de Ionutz · 613 afisari
Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Creata de Elena · 720 afisari
Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Creata de Claudia_1 · 489 afisari
Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Creata de Raluca · 439 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Chiftelute de pui umplute cu gouda si ciuperci

Chiftelute de pui umplute cu gouda si ciuperci

Creata de Marioara Silvia · 2.6k afisari
Rață cu portocale

Rață cu portocale

Creata de Maria · 1.2k afisari
Pui cu mere renete

Pui cu mere renete

Creata de Maria · 868 afisari
Jambon de porc la cuptor

Jambon de porc la cuptor

Creata de Maria · 729 afisari