Chifteluţe de caşcaval
Chifteluţe de caşcaval

Ingrediente

  • 200 g caşcaval
  • 200 g făină
  • 6 ouă
  • 150 ml ulei
  • 300 ml apă sau lapte
  • sare după gust

Mod de preparare

Se aşază pe foc uleiul cu apa sau laptele şi sare după gust. În timpul fierberii se adaugă făina sub formă de ploaie şi se amestecă cu o lingură de lemn până se obţine o pastă omogenă.

Se ia de pe foc, se lasă să se răcească, după care se încorporează ouăle, unul câte unul, iar în final caşcavalul trecut prin răzătoare. Se formează cu mâna sau cu o formă biluţe care se prăjesc în ulei încins.

Se servesc cu o scobitoare.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Humus clasic delicios

Humus clasic delicios

Creata de Andreea Mateias · 661 afisari
Aperitiv gustos Amelie

Aperitiv gustos Amelie

Creata de Cristina · 676 afisari
Chifteluţe cu ciuperci

Chifteluţe cu ciuperci

Creata de Marian · 415 afisari
Aperitiv din morcovi cu iaurt

Aperitiv din morcovi cu iaurt

Creata de Dulceata22 · 474 afisari