Chifteluţe cu ciuperci
Chifteluţe cu ciuperci

Chifteluţe cu ciuperci

Reteta postata de Marian  · 

Ingrediente

  • 600 g pulpe de pui dezosate
  • 2 felii de pâine
  • 220 ml lapte
  • 1 ou
  • mărar
  • puţin bicarbonat
  • 350 g ciuperci foarte mici
  • 6 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Spălăm ciupercile si le lasăm într-o strecurătoare să se scurga bine de apa în exces.

Trecem de doua ori carnea de pui prin maşina de tocat împreuna cu pâinea înmuiata în lapte si bine stoarsă. Amestecăm compoziţia cu oul bătut, bicarbonatul, mărarul, sarea, piperul si usturoiul zdrobit.

Într-o tigaie încăpătoare încingem uleiul. Cu mâinile umezite, luăm din compoziţie ca sa fie cât o nuca de mare, aplatizăm, iar în centru punem câte o ciupercuţă spalată si bine scursă.

Îmbracăm ciupercuţa în compoziţia de carne şi punem chifţelele la prăjit.

Le sotem pe serveţe de hârtie si le servim calde sau reci.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Humus clasic delicios

Humus clasic delicios

Creata de Andreea Mateias · 218 afisari
Aperitiv gustos Amelie

Aperitiv gustos Amelie

Creata de Cristina · 183 afisari
Aperitiv din morcovi cu iaurt

Aperitiv din morcovi cu iaurt

Creata de Dulceata22 · 173 afisari
Cremă de brânzeturi proaspete

Cremă de brânzeturi proaspete

Creata de Maria · 313 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Perişoare din peşte

Perişoare din peşte

Creata de Elena · 200 afisari
Aperitiv din morcovi cu iaurt

Aperitiv din morcovi cu iaurt

Creata de Dulceata22 · 173 afisari