Castiga peste 4350 RON in fiecare luna
Adauga o reteta sau creeaza un meniu si te inscrii automat la concursurile noastre.
Mai multe informati.

Ultimele articole

Castigatorul concursului Reteta saptamanii 12 - 18 august 2019
ARTICOL

Castigatorul concursului Reteta saptamanii 12 - 18 august 2019

Articol creat de Cuby.ro · 6 afisari
Castigatorul concursului Reteta saptamanii 12 - 18 august 2019
Interesante lucruri  citesc si eu acum despre semintele de canepa,
ARTICOL

Interesante lucruri citesc si eu acum despre semintele de canepa,

Articol creat de Doina · 399 afisari
Interesante lucruri citesc si eu acum despre semintele de canepa,
Castigatorul concursului Reteta saptamanii  5 - 11 august 2019
ARTICOL

Castigatorul concursului Reteta saptamanii 5 - 11 august 2019

Articol creat de Cuby.ro · 783 afisari
Castigatorul concursului Reteta saptamanii 5 - 11 august 2019
Mai multe articole

Retete din aceasi categorie

Oua romanesti sau oua posate

Oua romanesti sau oua posate

Creata de Iulia · 1.0k afisari
Specialitate ceha cu muschi de porc

Specialitate ceha cu muschi de porc

Creata de Senin · 933 afisari
Rulada cu sunca

Rulada cu sunca

Creata de Marian · 975 afisari
Mai multe retete

Ultimele retete castigatoare

Peste dupa reteta traditionala sardineza
RETETA ZILEI  |  18 August

Peste dupa reteta traditionala sardineza

Creata de Adelina · 1.1k afisari
Chiftele marinate
RETETA SAPTAMANII  |  05 Aug. - 11 Aug.

Chiftele marinate

Creata de Cristina · 505 afisari
Oua romanesti sau oua posate
RETETA LUNII  |  Iulie 2019

Oua romanesti sau oua posate

Creata de Iulia · 999 afisari

Arhiva castigatori

Ultimele meniuri

Mai multe meniuri

Top Utilizatori

Chiftele de ficat
Chiftele de ficat
Chiftele de ficat
Reteta creata de Soffia  · 
Soffia     Aperitive si Gustari   802 afisari

Ce ingrediente iti trebuie

  • 250g ficat
  • 100g paine
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • ulei
  • patrunjel
  • pesmet
  • sare, piper

Cum se prepara

Ficatul crud se trece prin masina de tocat impreuna cu painea inmuiata putin in apa, bine stoarsa si ceapa tocata si calita 1 minute in 3 linguri de ulei.


La tocatura se adauga sare, un varf de cutit piper, patrunjel, galbenusurile si albusurile batute spuma tare.


Se amesteca usor, apoi se ia cate o lingurita din compozitie si pe o foaie preserata cu pesmet se da forma rotunda si putin turtita de chiftele.


Se prajesc in ulei pus numai cu 1 minut inainte in tigaia infierbantata 5 minute goala, ca sa se evite arderea grasimii si transformarea ei in produsi toxici.


Se prajesc circa 5 minute pe fiecare parte. Se servesc calde sau reci

Retete din aceasi categorie
Mamaliga taraneasca

Mamaliga taraneasca

Creata de Marian · 1.0k afisari
Salată de vinete cu dovlecei

Salată de vinete cu dovlecei

Creata de Elena · 1.0k afisari
Omletă cu spanac și usturoi

Omletă cu spanac și usturoi

Creata de Dulceata22 · 1.0k afisari
Lasa un comentariu |