O reteta santoasa , o reteta gustoasa ,
un prepparat pentru mesele festive,

Ingrediente

4 portii,

  • 400 g de somon
  • 400 g de cartofi
  • 1 ou
  • 1 lamaie
  • 1/2 legatura de pătrunjel
  • 2 fire de ceapa
  • 1/2 legatura de marar
  • sare, piper

Mod de preparare

Pasul 1: Pune cartofii in apa clocotita si fierbe-i 15 minute.

Pasul 2: Paseaza cartofii si adauga coaja si sucul de la lamaie, oul batut, frunzele de ceapa verde, patrunjelul si mararul tocate, plus sare si piper, dupa gust.

Pasul 3: Pune la fiert o oala cu apa si posaza somonul 5-7 minute.

Pasul 4: Rupe somonul in bucatele si adauga-l in amestecul de cartofi.

Pasul 5: Portioneaza compozitia in forma de chiftele si da-le prin faina.

Pasul 6: Prajeste chiftelele in ulei incins cate 3 minute pe fiecare parte.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Cannelloni cu roşii şi brânză

Cannelloni cu roşii şi brânză

Creata de Bogdan · 881 afisari
Icre de fasole

Icre de fasole

Creata de Maria · 649 afisari
Bezele cu nuci

Bezele cu nuci

Creata de Maria · 1.1k afisari
Ciuperci gratinate

Ciuperci gratinate

Creata de Maria · 1.7k afisari
Retete cu aceleasi etichete
Omletă cu spanac și usturoi

Omletă cu spanac și usturoi

Creata de Dulceata22 · 4.1k afisari
Oua romanesti sau oua posate

Oua romanesti sau oua posate

Creata de Iulia · 4.2k afisari
Supa crema de cartofi

Supa crema de cartofi

Creata de Mary · 3.9k afisari
Chiftele de linte

Chiftele de linte

Creata de Marioara Silvia · 2.7k afisari