Într o craticioara punem laptele untul și mascarpone punem pe foc și încălzim pana se omogenizează bine crema de brânză.
Dam deoparte și lăsăm să se răcească.
Când sa răcit punem gălbenușurile bătute spuma cu jumătate din zahar și praful de sare și amestecam bine cu compoziția de mascarpone după care adăugăm faina și amidonul cernute. Albușurile le batem cu cealaltă jumătate de cantitatea de zahar după care luam câte o lingura și adăugăm în compoziția de brânză amestecând cu mișcări ușoare de jos în sus ca la pandișpan pana când terminam de incorporat tot albușul.
Punem compoziția într o formă de tort tapetată cu hârtie de copt.incalzim cuptorul la 160 de grade și în tava de la cuptor punem doua căni cu apă și punem prăjitură în tava cu apa la copt pentru 1 ora și 10 minute nu deschideți deloc cuptorul.
După ce a trecut timpul de coacere stingeți cuptorul intredeschideti ușa cuptorului și lăsați sa se răcească în cuptor pentru 30 de minute când sa răcit scoateți din cuptor și din forma și lăsați sa se răcească bine de preferat la frigider pentru 2 ore.
Pudrati cu zaharul pudra și serviți e un deliciu