Cel mai delicios chec este cel cu visine,
visinele copate au o aroma si gust nemaipoment,
Ingrediente
- 3 ouă,
- 200 g zahar,
- 3 linguri de ulei,
- o ceașcă de lapte (100 ml),
- coajă rasă de lămâie si zeama de la lamaie,
- zahăr vanilat,
- 8-10 linguri de făină, praf de copt,
- cca 500 g vișine fără sâmburi, sau alte fructe ce aveti si care va plac,
Mod de preparare
- Ouăle întregi cu zahărul tos și zahărul vanilat se bat , până când totul este o cremă alb-gălbuie.
- Apoi am adăugat pe rând uleiul, laptele, coaja de lămâie.
- Fiecare ingredient trebuie să fie bine mixat înainte de a-l pune pe următorul.
- La urmă am adăugat faină și praful de copt, câte două linguri, mixând la viteza mica,
- Trebuie să rezulte o compoziție curgătoare, dar nu foarte fluidă.
- Am tapetat tava cu hârtie de copt și am turnat aluatul iar pe deasupra am pus vișinele ( puteti pune ce fructe doriti).
- Am lăsat la cuptor la foc potrivit cca 40 de minute.
- După ce se răcește, se pudrează cu zahăr și se servește.