Într-un bol mare, bateți împreună făina de nucă de cocos, zaharul, praful de copt și sarea.
Se adaugă ouăle, untul și esenta de vanilie și se amestecă pentru a se combina, dupa care se adaugă apa minerala si se mai amestecă putin. Se lasa compozitia cateva minute pentru a se îngroșa.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adaugați putin unt ca să se topească. Adaugați două sau trei linguri din compozitie in tigaie și răspândiți-le într-un cerc.
Gatiti pana cand partea de jos devine maro auriu si in partea de sus apar cateva bule. Intoarceți cu grijă și continuați să gătiți până când a doua parte devine maro auriu.
Scoateți din tigaie clatitile și păstrațile calde pe o farfurie sau foaie de copt în cuptor.
Datorită variațiilor făinii de nucă de cocos, blatul poate fi prea subțire sau prea gros. Dacă blatul este prea subțire, adăugați o lingură suplimentară de făină de nucă de cocos. Dacă este prea gros, adăugați câteva linguri de apă minerală.