Carne de porc la tigaie
Carne de porc la tigaie

Carne de porc la tigaie

Reteta postata de Maria  · 

Ingrediente

  • 500- 900 g carne de porc macră
  • 30 g untură sau ulei
  • 2-3 căței de usturoi
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea cea mai indicată pentru sote este mușchiul, mușchiulețul și pulpa.

Se taie carnea în fâșii subțiri care se sărează și se pun la prăjit într-o tigaie cu ulei bine încins sau untura.

Tigaia se ține pe foc iute să se rumenească carnea repede. Se adaugă usturoi tocat, ardei iute tăiat mărunt, sare, piper, după gust.


Se servește foarte fierbinte cu cartofi natur sau cu mămăligă.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Cotlet de porc natur

Cotlet de porc natur

Creata de Maria · 437 afisari
Cotlet de porc sau vițel pane

Cotlet de porc sau vițel pane

Creata de Maria · 383 afisari
Tochitură muntenească

Tochitură muntenească

Creata de Maria · 455 afisari
Tochitură moldoveneacă

Tochitură moldoveneacă

Creata de Maria · 442 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Spaghete cu carne de porc

Spaghete cu carne de porc

Creata de Dulceata22 · 2.9k afisari
Specialitate ceha cu muschi de porc

Specialitate ceha cu muschi de porc

Creata de Senin · 2.9k afisari
Hamburgeri

Hamburgeri

Creata de Mirela · 1.6k afisari
LEBĂR DE CASĂ – REȚETA TRADIȚIONALĂ

LEBĂR DE CASĂ – REȚETA TRADIȚIONALĂ

Creata de Alexandra Anda · 1.6k afisari