Carne de porc la tigaie
Carne de porc la tigaie

Carne de porc la tigaie

Reteta postata de Maria  · 
Maria   Mâncăruri cu carne   1.7k afisari

Ingrediente

  • 500- 900 g carne de porc macră
  • 30 g untură sau ulei
  • 2-3 căței de usturoi
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea cea mai indicată pentru sote este mușchiul, mușchiulețul și pulpa.

Se taie carnea în fâșii subțiri care se sărează și se pun la prăjit într-o tigaie cu ulei bine încins sau untura.

Tigaia se ține pe foc iute să se rumenească carnea repede. Se adaugă usturoi tocat, ardei iute tăiat mărunt, sare, piper, după gust.

Se servește foarte fierbinte cu cartofi natur sau cu mămăligă.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Gulaş picant

Gulaş picant

Creata de Ionutz · 474 afisari
Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Creata de Elena · 596 afisari
Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Creata de Claudia_1 · 467 afisari
Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Creata de Raluca · 404 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Spaghete cu carne de porc

Spaghete cu carne de porc

Creata de Dulceata22 · 4.0k afisari
Specialitate ceha cu muschi de porc

Specialitate ceha cu muschi de porc

Creata de Senin · 4.0k afisari
Hamburgeri

Hamburgeri

Creata de Mirela · 2.7k afisari
LEBĂR DE CASĂ – REȚETA TRADIȚIONALĂ

LEBĂR DE CASĂ – REȚETA TRADIȚIONALĂ

Creata de Alexandra Anda · 2.7k afisari