Într-un bol, punem urda, ouăle, caşcavalul, mărarul tocat mărunt, brânza sărată şi spanacul. Amestecăm cu o lingură de lemn şi umplem cannelloni. Aranjăm în tava de iena şi bagăm la cuptor.
Separat, taiem ceapa, zdrobim usturoiul şi călim în uleiul de măsline. Lăsăm câteva minute cât să se înmoaie şi să se răcească.
Tăiem ardeii capia şi gogoşarul, decojim roşiile, condimentăm cu concentratul de legume şi punem la foc potrivit să dea în câteva clocote până scad la jumătate.
Amestecăm compoziţia de ceapă cu roşiile şi lasăm să clocotească încă 15 minute.
Turnăm compoziţia de legume pe deasupra şi mai lasăm la cuptor până se rumenesc.
Presarăm puţin caşcaval pe deasupra şi ornăm cu frunze de busuioc proaspăt.