Intr-un pahar, se amesteca drojdia cu o lingurita de zahar. Se adauga doua linguri de apa calda si o lingura de faina si se lasa la dospit pentru 10 minute. Este de preferat sa se lase paharul langa o sursa de caldura.
Intr-un bol, se pune faina cernuta si sarea. In mijlocul gramezii de faina se face o adancitura in care se toarna drojdia dospita. Se toarna apa calda si uleiul si se framanta timp de 10 minute. Apa se toarna putin cate putin, pana ce se obtine un aluat elastic, usor lipicios, dar care se desprinde de pe marginile vasului. Este posibil sa aveti nevoie de mai multa sau mai putina apa, in functie de faina pe care o folositi.
Se rade branza si se amesteca cu 4 oua si 10 linguri de zahar. Dupa ce a crescut aluatul, se imparte in 4 bilute si se intind cu sucitorul. In mijlocul foii se pune branza si se face o bila. Se asaza in tava tapetata cu hartie de copt si se mai lasa la crescut timp de 45 de minute.
Se amesteca 4 linguri de lapte cu 2 galbenusuri si se ung bocanetele. Pe deasupra se presara o lingura de zahar. Se introduce tava in cuptor, la 180°C, pentru 40 de minute.