Biftec la grătar
Biftec la grătar

Biftec la grătar

Reteta postata de Maria  · 

Ingrediente

  • 1 kilogram mușchi de vită
  • 20 de g de untdelemn
  • 15 g unt
  • două felii de lămâie
  •  pătrunjel verde
  •  sare

Mod de preparare

Se curăță carnea de zbârcituri și pielițe. Se taie felii groase de 4 cm.

Fiecare bucată unsă cu untdelemn se pune pe grătarul încins dinainte. După ce s-a rumenit pe ambele părți, se pudrează cu sare și piper și se așează într-o farfurie caldă. Se pune deasupra câte o felioare de lămâie peste care se presară pătrunjelul tocat fin, la mijloc câte un bob de unt frecat de lămâie.

Drept garnitură se recomandă cartofi prăjiți sau ciuperci fripte pe grătar.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Gulaş picant

Gulaş picant

Creata de Ionutz · 472 afisari
Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Creata de Elena · 588 afisari
Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Creata de Claudia_1 · 438 afisari
Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Creata de Raluca · 400 afisari