Barcute de Ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval
Barcute de Ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Este un preparat deosebit de gustos si ideal pentru o masa festiva.
Se prepara rapid si nu este costistoare.

Ingrediente

  • 8 ardei kapia
  • 250 gr carne tocata
  • 250 gr ciuperci
  • 3 fire ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 gr cascaval
  • Sare
  • piper
  • boia dulce

Mod de preparare

Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline alaturi de carnea tocata.

Se toaca ceapa verde si usturoiul foarte marunt si se adauga peste carne si ciuperci.

Se condimenteaza toata compozitia cu sare, piper si boia dulce afumata.

Se cresteaza ardeii kapia pe lungime si se scot semintele. Se taie cascavalul sub forma unor bastonase.

Se umple ardeii kapia cu compozitia preparata mai sus si se pune in fiecare cate un bastonas de cascaval.

Se pun ardeii kapia intr-un vas de copt, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la timp de 15 minute.

Se indeparteaza folia si se mai lasa la cuptor pe functia grill inca 5-10 minute pana se rumenesc.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
farfuria cu sanatate,

farfuria cu sanatate,

Creata de Yummy · 100 afisari
Gulaş picant

Gulaş picant

Creata de Ionutz · 959 afisari
Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Creata de Elena · 1.0k afisari
Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Creata de Claudia_1 · 560 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Supă de ceapă

Supă de ceapă

Creata de Silvia · 2.7k afisari
Quesadilla cu ciuperci și ceapă

Quesadilla cu ciuperci și ceapă

Creata de Alexandra Anda · 2.7k afisari
Supa crema de cartofi dulci cu bacon

Supa crema de cartofi dulci cu bacon

Creata de Marcela · 2.6k afisari
Prajitura ideala - Negrese

Prajitura ideala - Negrese

Creata de Marcela · 2.7k afisari