Aperitiv gustos Amelie
Aperitiv gustos Amelie

Ingrediente

  • 700 g pâine neagră
  • 350 g piept de pui
  • 200 g brânză telemea
  • 100 g unt
  • 3 ouă
  • 150 ml lapte
  • 200 g şuncă de Praga
  • 3 gogoşari
  • 4 fire ceapă
  • sare
  • piper
  • pesmet

Mod de preparare

Tătaţi pâinea felii subţiri sau cubuleţe, puneţe-o într-un bol, adăugaţi laptele fierbinte şi lasaţi să se înmoaie bine.

Între timp, tăiaţi gogoşarii fâşii, ceapa rondele, brânza cubuleţe.

iaţi şunca mărunt, iar pieptul de pui tăiaţi-l în felii potrivite.

Puneţi toate ingredientele în compoziţia de pâine, adăugaţi untul moale, ţinut la temperatura camerei, ouăle, sarea şi un praf de piper. Amestecaţi uşor cu o lingură de lemn.

Tapetaţi o tavă de cozonac cu unt şi cu pesmet, turnaţi compoziţia şi puneţi-o în cuptorul încins.

După ce s-a copt, lasaţi să se răcească.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Humus clasic delicios

Humus clasic delicios

Creata de Andreea Mateias · 215 afisari
Chifteluţe cu ciuperci

Chifteluţe cu ciuperci

Creata de Marian · 130 afisari
Aperitiv din morcovi cu iaurt

Aperitiv din morcovi cu iaurt

Creata de Dulceata22 · 163 afisari
Cremă de brânzeturi proaspete

Cremă de brânzeturi proaspete

Creata de Maria · 297 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Galuste cu prune cu branza de vaca

Galuste cu prune cu branza de vaca

Creata de Cristina · 3.8k afisari
CUM SE PREPARA PESTO CU BUSUIOC, reteta traditionala din Genova

CUM SE PREPARA PESTO CU BUSUIOC, reteta traditionala din Genova

Creata de Marioara Silvia · 3.9k afisari
Pască cu brânză dulce şi stafide

Pască cu brânză dulce şi stafide

Creata de Irina · 3.9k afisari
CROISSANT ROMANESC

CROISSANT ROMANESC

Creata de Marioara Silvia · 2.5k afisari