O reteta de aperitiv pe care sa o adaugi la meniul pentru o masa speciala!

Ingrediente

2 portii :

  • 400 g cartofi
  • 100 g icre rosi
  • 23 linguri cu ulei
  • 3 oua
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 2 linguri
  • 75 g faina
  • 1 ceapa alba
  • 120 g porumb dulce
  • 360 g dovlecei rasi
  • 150 g morcovi
  • 100 g smantana

Mod de preparare

Pasul 1: Curata de coji cartofii si morcovul. Da-i pe razatoare si adauga dovlecelul scurs, porumbul zdrobit cu furculita, ceapa tocata fin, faina, sarea, patrunjelul tocat fin si galbenusurile. Amesteca bine.

Pasul 2: Bate spuma albusurile cu un praf de sare si incorporeaz-o apoi, cu miscari de jos in sus, in compozitia de legume. Ia cu lingura din compozitia finala si rumeneste chiftelutele in uleiul incins.

Pasul 3: Serveste-le decorate cu icre rosii si cate o lingurita cu smantana proaspata.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Humus clasic delicios

Humus clasic delicios

Creata de Andreea Mateias · 571 afisari
Aperitiv gustos Amelie

Aperitiv gustos Amelie

Creata de Cristina · 592 afisari
Chifteluţe cu ciuperci

Chifteluţe cu ciuperci

Creata de Marian · 382 afisari
Aperitiv din morcovi cu iaurt

Aperitiv din morcovi cu iaurt

Creata de Dulceata22 · 436 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Ulei de masline cu chilli pentru pizza, paste sau salate

Ulei de masline cu chilli pentru pizza, paste sau salate

Creata de Irina · 4.2k afisari
FOCACCIA CU BRANZA

FOCACCIA CU BRANZA

Creata de Marioara Silvia · 2.9k afisari
Chiftele de linte

Chiftele de linte

Creata de Marioara Silvia · 2.7k afisari
Salate cu linte

Salate cu linte

Creata de Marioara Silvia · 2.7k afisari