Andive la cuptor
Andive la cuptor

Andive la cuptor

Reteta postata de Maria  · 

Ingrediente

  • 600 grame andive
  •  200 ml lapte
  •  80g  cașcaval
  •  125 g unt
  •  40 g făină
  •  sare

Mod de preparare

Andivele se curăță de foile veștede și de partea verde care e amară, se spală și se taie în bucăți de 4- 6 cm.

Se desfac foile de miez și se pun împreună la cuptor într-o tavă tapetată cu unt, turnându-se deasupra un sos alb compus din: unt, făină, lapte și cașcaval ras.

Se dă un praf de sare și se ține la cuptor până se rumenesc 40 - 50 de minute.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Creata de Yummy · 13 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Creata de Yummy · 24 afisari
Salata olteneasca de vinete,

Salata olteneasca de vinete,

Creata de Yummy · 52 afisari
Vinete coapte în saramură

Vinete coapte în saramură

Creata de Raluca · 539 afisari