Aluat fraged pentru cornuleţe umplute
Aluat fraged pentru cornuleţe umplute

Ingrediente

  • 1 cană de făină
  • 1 cană de zahăr
  • 1 cană din miez de nucă trecut prin maşina de măcinat
  • jumătate de pachet de unt sau margarină

Mod de preparare

Din aceste componente şi pţină apă se prepară un aluat potrivit de tare, se introduce la frigider pentru 24 h şi numai după acesta se întinde o foaie, se taie triunghiuri unde se pune compoziţia dorită şi se rulează.

Cornuleţele se cocc la foc potrivit şi când sunt gata se pudrează cu zahăr pudră.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Tăieţei de casă

Tăieţei de casă

Creata de Maria · 891 afisari
Aluat pentru orice tip de plăcintă

Aluat pentru orice tip de plăcintă

Creata de Maria · 645 afisari
Saleuri cu drojdie de bere şi chimen

Saleuri cu drojdie de bere şi chimen

Creata de Maria · 756 afisari
Cocorada cu branza

Cocorada cu branza

Creata de Felicia7 · 937 afisari