Meniuri culinare

Ce inseamna un meniu culinar pe Cuby.ro?

O colectie de mai multe retete culinare care se ofera la o singura masa.

Cum adaug un meniu culinar pe Cuby.ro?

Gasesti optiunea “Posteaza un meniu“ pe pagina de meniuri in partea dreapta a ecranului. Daca esti conectat optiunea o gasesti si in dreapta-sus a ecranului.

Ce campuri trebuie sa completez si cum?

Un meniu culinar pe Cuby.ro contine:

1. Titlu sau denumirea meniului.

2. Descriere/introducere optionala, unde poti specifica de ce ai ales preparatele respective, la ce sunt bune, beneficiile lor, etc.

4. O lista de retete.

Cum adaug o reteta la meniu?

Daca ai pagina unei retete deschise, trebuie doar sa copiezi adresa si sa o introduci in campul “Reteta“. Poti folosi si butonul “Cauta Reteta“ unde vei putea cauta prin toate retele de pe site. Dupa ce dai click pe o reteta, aceasta va fi introdusa in meniu.

Trebuie sa adaugi minim 3 retete ca meniul sa fie valid. Se pot adauga maxim 8 retete. Ordinea in care introduci retetele influenteaza ordinea in care retele vor fi afisate pe pagina meniului.

Ce se intampla dupa ce postez un meniu?

Daca sistemul nu gaseste nici o problema cu informatiile introduse, vei fi redirectionat pe pagina meniului. Meniul este imediat vizibila tuturor utilizatorilor si poti da share prietenilor tai.

Pentru ca trebuie sa avem grija la continutul de pe site, echipa Cuby.ro va fi notificata si va urma sa analizeze postarea. Daca nu exista nici o problema nu se va lua nici o actiune, insa daca se observa ca postarea incalca una sau multe reguli mentionate in termeni si conditii postarea ta poate sa dispara de pe site si iti poti pierde dreptul a mai posta.

Tine minte, aici avem cu toții un interes comun: gatitul si un stil de viata sanatos. Asa ca hai sa ne asiguram impreuna că atmosfera rămâne una plăcută și că întregul conținut este de folos tuturor.

Cum pot modifica un meniu?

Daca ai omis ceva sau doar vrei sa modifici ceva, procesul e foarte usor, intra pe pagina meniului undei vei gasii o iconita pe care trebuie sa dai click. Vei fi redirectionat pe pagina unde poti modifica ce informatie doresti.

La salvarea modificariilor, procesul e identic cu cel de la adaugare.