Concursuri culinare

Un mod simplu de a rasplatii membrii comunitatii.

Ce tipuri de concursuri sunt?

In total, membrii comunitatii pot participa la 5 concursuri culinare:

1. Reteta zilei

2. Reteta saptamanii

3. Reteta lunii

4. Meniul saptamanii

5. Meniul lunii

Cum se participa?

Retetele postate, sunt inscrise in mod automat la toate concursurile, daca indeplinesc doar doua conditii suplimentare, pe langa cele necesare pentru a posta reteta in primul rand,

1. Reteta trebuie sa contina cel putin o imagine cu preparatul final.

2. Reteta trebuie sa contina cel putin o eticheta/tag.

Meniurile culinare sunt inscrise in mod automat la toate concursurile, daca indeplinesc urmatoarele conditii

1. Toate retetele folosite in compunerea meniului trebuie sa apartina utilizatorului care a postat meniul.

2. Meniul sa cuprinda cel putin o reteta care are imagine cu preparatul final.

Cand faceti o postare, asigarati-va ca postarea indeplineste condtiile de mai sus pentru a putea participa la concursurile noastre.

Cum se aleg castigatorii?

Toate postarile au sanse egale de castig, castigatorul alegandu-se aleatoriu in mod automat cu ajutorul unui algoritm pentru fiecare concurs in parte. Daca sunt 50 de retete inscrise la un concurs, se alege la intamplare una singura ca fiind castigatoare, nu exista locul 2 si 3.

Nu exista punctaj, like-urile sau share-urile nu se iau considerare si nu exista nici un juriu.

Singurul lucru care poate face diferenta, este numarul de postari pe care le face un utilizator. Cu cat ai mai multe postari cu atat ai mai multe sanse ca una din postarile tale sa fie castigatoare.

Pentru concursurile saptamanale, castigatorul este selectat in fiecare Luni la ora 5 dimineata pentru saptamana ce a trecut.

Pentru concursurile lunare, castigatorul este selectat in prima zi a lunii la ora 5 dimineata pentru luna ce a trecut.

Pentru concursul Reteta Zilei, castigatorul este selectat in fiecare zi la ora 5 dimineata pentru ziua curenta.

Ce premii sunt?

Toate concursurile culinare de pe Cuby.ro au premiile in bani. Suntem de parere ca ofera cea mai mare flexibilitate pentru fiecare utilizator in functie de nevoile lui, fie ca doreste un set de oale, un aparat electronic de bucatarie sau doar sa iasa la o cina la un restaurant preferat, alegerea este a lui.

Fiecare concurs are un castig diferit:

1. Reteta zilei (jackpot): 200 RON

2. Reteta saptamanii: 300 RON

3. Reteta lunii: 500 RON

4. Meniul saptamanii: 150 RON

5. Meniul lunii: 250 RON

Daca un utilizator ar castiga la toate concursurile, ar castiga mai mult de 4000 RON intr-o luna.

Ce se intampla dupa ce castig? Cum imi revendic premiile?

Exact in momentul in care sistemul alege castigatorul, esti notificat si premiul este adaugat in contul tau (sectiunea premii).

In orice moment poti revendica premiile, moment in care echipa Cuby.ro va lua legatura cu tine prin email ca sa iti furnizezi datele personale (site-ul nu stocheaza nici o informatie personala, inafara de emailul tau) si sa specifici cum doresti sa primesti banii: transfer bancar direct, voucher pentru cumparaturi, mandat postal, paypal, etc.

Reteta zilei

Concursul culinar Reteta zilei, are loc in fiecare zi si participa toate retele existente pe site, postate de utilizatori, care nu au fost deja alese castigatoare la acest concurs. In alte cuvinte o reteta poate fi aleasa si dupa cateva luni de la postarea ei.

Extragerea este efectuata automat de sistem si are loc in fiecare zi in jurul orei 5 dimineata, reteta este aleasa pentru ziua in curs.

Premiul acordat acestui concurs nu este direct ci doar dupa ce 3 retete apartinand unui utilizator au fost selectate ca fiind Reteta zilei (proces numit pe site ca si Jackpot). Nu trebuie sa fie consecutive, pot fi alese 2 retete luna aceasta, si luna viitoare la a 3 reteta utilizatorul va castiga premiul, chiar daca intre timp au castigat alte retete apartinand altor utilizatori.

In momentul in care Jackpotul este castigat, utilizatorul va incepe din nou de la zero.

Jackpotul are un premiu in valoare de 200 RON

Reteta Saptamanii

Extragerea pentru castigatorul concursului Reteta Saptamanii se efectueaza saptamanal, in fiecare zi de Luni (in jurul orei 5 dimineata), pentru saptamana ce a trecut.

Castigatorul este determinat automat de catre sistem, alegand o singura reteta care a fost postata in saptamana respectiva. In alte cuvinte, retetele eligibile pentru concurs sunt retetele postate in saptamana respectiva.

O reteta poata castiga mai multe concursuri diferite, adica o reteta poate castiga Reteta Zilei, Reteta Saptamanii si Reteta Lunii. Postand mai multe retete intr-o saptamana, iti cresc automat si sansele de a castiga la celelalte concursuri.

Concursului Reteta Saptamanii are un premiu in valoare de 300 RON

Reteta Lunii

Extragerea pentru castigatorul concursului Reteta Lunii se efectueaza lunar, in prima zi a fiecarei luni (in jurul orei 5 dimineata), pentru luna ce a trecut.

Castigatorul este determinat automat de catre sistem, alegand o singura reteta care a fost postata in luna respectiva.

Concursului Reteta Lunii are un premiu in valoare de 500 RON

Meniul Saptamanii

Concursul Meniul Saptamanii functioneaza la fel ca Reteta Saptamanii, extragerea castigatorului se efectueaza saptamanal, in fiecare zi de Luni (in jurul orei 5 dimineata), pentru saptamana ce a trecut.

Castigatorul este determinat automat de catre sistem, alegand un singur meniu care a fost postat in saptamana respectiva.

Un meniu poata castiga si Meniul Saptamanii si Meniul Lunii. Postand mai multe meniuri intr-o saptamana, iti cresc automat si sansele de a castiga la concursul Meniul Lunii.

Concursului Meniul Saptamanii are un premiu in valoare de 150 RON

Meniul Lunii

Concursul Meniul Lunii functioneaza la fel ca Reteta Lunii, extragerea castigatorului se efectueaza lunar, in prima zi a fiecarei luni (in jurul orei 5 dimineata), pentru luna ce a trecut.

Castigatorul este determinat automat de catre sistem, alegand un singur meniu care a fost postat in luna respectiva.

Concursului Meniul Lunii are un premiu in valoare de 250 RON

Castigatori

In orice moment se pot vizualiza postarile castigatoare, in sectiunea Arhiva Castigatori a site-ului. Dupa ce o postare castiga un concurs aceasta va avea o stelutza care indica acest lucru si care te redirectioneaza pe pagina unde vei putea vizualiza toti castigatorii.

Reteta Zilei

Reteta Saptamanii

Reteta Lunii

Meniul Saptamanii

Meniul Lunii