Comunitate

Ce comportament trebuie sa am pe comunitatea Cuby.ro?

Pe platforma noastră activează mulți utilizatori, de diverse vârste, cu tradiții, stiluri de viață și opinii diverse, dar aici avem cu toții un interes comun: gatitul si un stil de viata sanatos.

Te rugăm să fii politicos și să arăți respect pentru ideile, postarile si comentariile celorlalți – chiar dacă acestea nu corespund opiniilor tale. Te încurajăm să-ți prezinți ideile și să oferi feedback, dar te rugăm să faci asta în mod respectuos și fără să hărțuiești niciun alt utilizator.

Comunitatea Cuby.ro este un loc unde utilizatorii pot schimba informații și pot să învețe unii de la alții. asa ca hai sa ne asiguram impreuna, că atmosfera rămâne una plăcută și că întregul conținut este de folos tuturor.

Citeste aici mai multe reguli mai serioase.

Cum ma contectez cu alti utilizatori?

Poti urmarii un utilizator sa stai la curent cu ultimele postari pe care le face. Odata ce urmaresti un utilizator vei incepe sa primesti notificari cand acesta face o postare noua.

Ce inseamna 'Prietenii mei'?

Prieteni tai sunt utilizatorii pe care ii urmaresti.

Dupa ce incepi sa urmaresti un utilizator, el devine prietenul tau. Procesul nu necesita aprobare din partea utlizatorului pe care vrei sa il urmaresti.

Ce inseamna 'Urmaritorii mei'?

Urmaritorii tai sunt utilizatorii care te urmaresc. Acesti utilizatori vor fi notificati cand vei face o postare noua.

Nu exista optiune sa blochezi un utilizator sa nu te mai urmareasca. Pe Cuby.ro toate postarile tale sunt transparente si pot fi vizualizate de toti utilizatorii. Iar celor carora le place ce postezi au optiunea sa te urmareasca.

Cum comentez la o postare?

La sfarsitul fiecarei postarii, vei gasii un camp unde poti scrie comentariu tau. Dupa completarea campului trebuie sa dai click pe 'Posteaza comentariu'

Optiunile disponibile pentru a scrie comentariu sunt:

1. Ingrosat - daca vrei sa pui accent pe ceva anume.

2. Link

3. Citat

4. Lista - in cazul in care vrei sa enumerezi ceva.

5. Poza - pana la maxim 6 poze per comentariu.

Am gasit un comentariu/postare cu probleme. Ce pot face?

Daca consideri ca un comentariu sau o postare are continut indecent, vulgar, rasist, etc, exista optiunea sa ne notifici.

Pentru o postare, poti raporta o problema folosind steagul pe care il gasesti langa butoanele de share.

Pentru un comentariu, poti raporta o problema folosind steagul care se afla in dreptul fiecarui comentariu.

Mai multe informatii aici