Pe scurt, articole ale caror tematici tin de lumea gastronomiei. Articole culinare cu si despre gastronomie, domeniul culinar, stiinta alimentelor, tehnologia alimentara, tehnicile culinare, actiuni ce trebuie facute pentru a obtine o mancare sanatoasa, informatii nutritionale si diete.
Gasesti optiunea “Posteaza un articol“ pe pagina de articole in partea dreapta a ecranului. Daca esti conectat gasesti meniul contului tau in dreapta-sus a ecranului care are optiunea “Adauga un articol“ printre altele.
1. Titlu. Asigura-te ca reprezinta cu adevarat intreg continutul, si contine expresii cheie in relevanța continutul articolului. Titlul este primul lucru pe care cititorii tăi îl vor vedea şi poate determina dacă să articolul tau va fi citit sau nu.
2. Continul. Trebuie sa fie original si bine structurat – introducere, cuprins si incheiere. Este recomandat sa aibe peste 1000 de cuvinte si sa fie structurat pe sectiuni daca e cazul. Ai grija la posibilele greselile gramaticale.
3.O imagine (optional pana la 10 alte imagini). Imaginile se pot introduce si in interiorul continutului.
Imaginile nu pot depasii o marime de 10M (mega-bites) si este recomandat sa fie tip landscape (dreptunghiulare cu latimea mai mare decat inaltimea) pentru o buna afisare in pagina.
6. Etichete (taguri) cu care poti cataloga articolul tau. Daca etichetele sunt clare si descriptive, articolul tau va aparea la sugestii si va fi mai vizibil utilizatorilor.
Daca sistemul nu gaseste nici o problema cu informatiile introduse, vei fi redirectionat pe pagina articolului. Articolul este imediat vizibila tuturor utilizatorilor si poti da share prietenilor tai.
Pentru ca trebuie sa avem grija la continutul de pe site, echipa Cuby.ro va fi notificata si va urma sa analizeze postarea. Daca nu exista nici o problema nu se va lua nici o actiune, insa daca se observa ca postarea incalca una sau multe reguli mentionate in termeni si conditii postarea ta poate sa dispara de pe site si iti poti pierde dreptul a mai posta.
Tine minte, aici avem cu toții un interes comun: gatitul si un stil de viata sanatos. Asa ca hai sa ne asiguram impreuna că atmosfera rămâne una plăcută și că întregul conținut este de folos tuturor.
Daca ai omis ceva sau doar vrei sa modifici ceva, procesul e foarte usor, intra pe pagina articolului undei vei gasii o iconita pe care trebuie sa dai click.
Vei fi redirectionat pe pagina unde poti modifica ce informatie doresti.
La salvarea modificariilor, procesul e identic cu cel de la adaugare.
Da, la orice articol poti folosii optiunea “Adauga reteta“, care va introduce in articol, reteta respectiva. Poti adauga una sau mai multe retete. Aceasta e optionala si depinde de natura articolului tau.
Ai doua optiuni:
1. Apesi pe butonul “Adauga imagini“ si selectezi una sau mai multe imagini din calculatorul/telefonul tau.
1. In campul pentru descrierea modului de preparare, vei gasii optiunea “Incarca o imagine“ care va insera poza/pozele selectate in continut.
In momentul de fata acceptam poze de tip .jpg, .jpeg si .png cu o marime maxima 10M.
Chiar daca Cuby.ro nu restrictioneaza continutul utilizatorilor, exista totusi o regula la titlul unui articol. Nu pot exista doua sau mai multe articole cu exact acelasi titlu.
Intra pe articolul copiat si foloseste pentru a raporta acest lucru.
Daca se adevereste ca articolul a fost copiat, acesta va fi scoas de pe site si utilizatorul sanctionat.
Pentru pastrarea consistentei pe site, Cuby.ro nu permite stergerea articolelor care au fost postate. Exista sanse ca utilizatorii sa fi deja interactionat cu articolul tau (l-au apreciat sau au lasat comentarii).
Daca chiar doresti acest lucru te rugam sa ne contactezi.
Daca mai multi utilizatori vor considera ca e necesar ca aceasta optiune sa existe. Vom lua in considerare adaugarea optiunii de stergere.
Asigura-te ca titlul reprezinta cu adevarat intreg continutul
Pastreaza o coerenta. Nu sari de la o idee la alta. Fiecare articol trebuie sa il urmeze in mod logic pe urmatorul. Desi idei diferite ar putea sa fie exprimate in fiecare paragraf, ele ar trebui sa decurga una din alta. Respectati promisiunea din titlu.
Paragrafele ar trebui sa fie scurte si cât mai clare. In mod ideal ar trebui ca paragrafele sa aiba 4-6 randuri. Cititorii prefera paragrafele scurte.
Nu folosiți cuvinte prea complicate, pentru a fi pe înțelesul tuturor utilizatorilor.
Incepe cu “cu ce este mai bun” Incepe fraza cu cuvintele cheie ca sa atrageti atentia asupra lucrurilor importante pe care vrei sa le transmiti. Nu pastra continutul bun spre final. Revino cu concluzia la final, unde poti reaminti cele mai importante puncte in ultimele 2-3 paragrafe.
Asigura-te ca imaginea/imaginiile corespund cu continutul articolului.