Castiga peste 4000 RON in fiecare luna
Adauga o reteta sau creeaza un meniu si te inscrii automat la concursurile noastre.
Mai multe informații.

Ultimele retete

Prajitura delicioasa si sanatoasa cu hrisca si afine
RETETA

Prajitura delicioasa si sanatoasa cu hrisca si afine

Reteta postata de @bombonica · 98 afisari
Dovlecei umpluti cu hrisca si telina
RETETA

Dovlecei umpluti cu hrisca si telina

Reteta postata de @bombonica · 126 afisari
Supa de hrisca
RETETA

Supa de hrisca

Reteta postata de @bombonica · 121 afisari
Mai multe retete
Idei de retete cu seminte de in
Idei de retete cu seminte de in

Idei de retete cu seminte de in

Articol postat de Alexandra Anda  ·   · 5.2k afisari
Articol postat de  Alexandra Anda  ·  5.2k afisari

Idei de retete cu seminte de in


Semintele de in pot intra in compozitia multor preparate, de la painea de casa cu tarate, la pastele cu sos de smantana si seminte. Pentru inceput, ti-am pregatit cateva retete rapide:


Suc de lamaie cu seminte de in


⅓ lamaie

1 lingurita seminte de in macinate

1 cana apa calduta


Acest suc imbunatateste digestia si ajuta in procesele de detoxifiere. Lamaia, spalata bine in prealabil, se stoarce in cana cu apa, dupa care se adauga semintele de in macinate si se amesteca.


Biscuiti cu seminte de in

1 ou

50 g cascaval

100 g faina integrala de grau

30 g unt

2 linguri seminte de floarea-soarelui crude

1 lingura seminte de in macinate

1 lingura seminte de susan macinate


Topeste mai intai untul si lasa-l sa se raceasca. Cascavalul se da prin razatoare si se amesteca cu untul topit, oul si semintele. La final, poti adauga faina. Aluatul astfel obtinut se acopera cu o folie alimentara si tine la frigider timp de 1 ora.


Dupa ce il scoti de la frigider, intinde aluatul si taie-l cu ajutorul unei forme pentru biscuiti. Transporta apoi totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, inteapa usor aluatul cu o furculita sau o scobitoare si lasa tava in cuptorul incalzit la 180 grade, pana cand biscuitii incep sa se rumeneasca.

DELICIOS!!


Lasa un comentariu |