Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 68 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 97 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 86 afisari
Mai multe retete

Varza, savoy, cruda - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 91 g
Aport caloric / Energic total 27 kcal
Aport energic 113 kJ
Cenusa 0.8 g
Proteine 2 g
Lipide / Grasimi (total) 0.1 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 6.1 g
Fibre (total) 3.1 g
Glucide / Zaharuri (total) 2.27 g
Minerale
Calciu, Ca 35 mg
Cupru, Cu 0.062 mg
Fier, Fe 0.4 mg
Fosfor, P 42 mg
Magneziu, Mg 28 mg
Mangan, Mn 0.18 mg
Potasiu, K 230 mg
Seleniu, Se 0.9 µg
Sodiu, Na 28 mg
Zinc, Zn 0.27 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 31 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.07 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.03 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.3 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.187 mg
Vitamina B6 0.19 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 80 µg
Vitamina B9 - Folat 80 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 80 µg
Vitamina A, IU 1000 IU
Vitamina A, RAE 50 µg
Beta caroten 600 µg
Luteina + zeaxantina 77 µg
Betaina 0.5 mg
Colina (total) 12.3 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.17 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 68.8 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.197 g
Acid glutamic 0.445 g
Alanină 0.07 g
Arginina 0.114 g
Cistina 0.017 g
Fenilalanina 0.064 g
Glicina 0.044 g
Histidina 0.041 g
Izoleucina 0.101 g
Leucina 0.103 g
Lizina 0.094 g
Metionina 0.02 g
Prolina 0.393 g
Serina 0.116 g
Tirozina 0.034 g
Treonina 0.069 g
Triptofan 0.02 g
Valina 0.085 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.013 g
16:0 0.012 g
18:0 0.001 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.007 g
18:1 0.007 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.049 g
18:2 0.021 g
18:3 0.028 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente