Ultimele retete

farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 26 afisari
Salata olteneasca de vinete,
RETETA

Salata olteneasca de vinete,

Reteta postata de Yummy · 35 afisari
Halva exotica cu seminte de caju, migdale , cocos si stafide
RETETA

Halva exotica cu seminte de caju, migdale , cocos si stafide

Reteta postata de Trulio · 59 afisari
Mai multe retete

Taitei, cu ou, cu spanac, imbogatiti cu compusi bioactivi, uscati - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 8.72 g
Aport caloric / Energic total 382 kcal
Aport energic 1598 kJ
Proteine 14.61 g
Cenusa 1.79 g
Lipide / Grasimi (total) 4.55 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 70.32 g
Fibre (total) 6.8 g
Minerale
Calciu, Ca 56 mg
Cupru, Cu 0.257 mg
Fier, Fe 4.2 mg
Fosfor, P 193 mg
Magneziu, Mg 82 mg
Mangan, Mn 1.02 mg
Potasiu, K 355 mg
Sodiu, Na 72 mg
Zinc, Zn 1.83 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina B1 - Tiamina 1.091 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.477 mg
Vitamina B3 - Niacina 6.575 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.899 mg
Vitamina B6 0.412 mg
Vitamina B9 - Acid folic 157 µg
Vitamina B9 - Folat (total) 245 µg
Vitamina B9 - Folat 88 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 354 µg
Vitamina B12 0.4 µg
Vitamina A, IU 315 IU
Aminoacizi
Acid aspartic 0.78 g
Acid glutamic 4.476 g
Alanină 0.517 g
Arginina 0.623 g
Cistina 0.386 g
Fenilalanina 0.727 g
Glicina 0.479 g
Histidina 0.308 g
Izoleucina 0.633 g
Leucina 1.055 g
Lizina 0.436 g
Metionina 0.27 g
Prolina 1.37 g
Serina 0.749 g
Tirozina 0.431 g
Treonina 0.457 g
Triptofan 0.194 g
Valina 0.706 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 1.047 g
14:0 0.015 g
16:0 0.842 g
18:0 0.189 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 1.43 g
16:1 0.137 g
18:1 1.29 g
20:1 0.003 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 1.012 g
18:2 0.874 g
18:3 0.138 g
Colesterol 95 mg

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente