Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 73 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 132 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 100 afisari
Mai multe retete

Suc cu aroma de capsuni, pudra, preparat cu lapte integral - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 80.9 g
Aport caloric / Energic total 88 kcal
Aport energic 368 kJ
Proteine 3 g
Cenusa 0.7 g
Lipide / Grasimi (total) 3.1 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 12.3 g
Minerale
Calciu, Ca 110 mg
Cupru, Cu 0.009 mg
Fier, Fe 0.08 mg
Fosfor, P 86 mg
Magneziu, Mg 12 mg
Mangan, Mn 0.002 mg
Potasiu, K 139 mg
Seleniu, Se 1.8 µg
Sodiu, Na 48 mg
Zinc, Zn 0.35 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 0.9 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.035 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.158 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.083 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.288 mg
Vitamina B6 0.039 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 5 µg
Vitamina B9 - Folat 5 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 5 µg
Vitamina B12 0.33 µg
Vitamina A, IU 116 IU
Vitamina A, RAE 26 µg
Vitamina A1 - Retinol 26 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.23 g
Acid glutamic 0.633 g
Alanină 0.104 g
Arginina 0.109 g
Cistina 0.028 g
Fenilalanina 0.146 g
Glicina 0.064 g
Histidina 0.082 g
Izoleucina 0.183 g
Leucina 0.296 g
Lizina 0.24 g
Metionina 0.076 g
Prolina 0.293 g
Serina 0.164 g
Tirozina 0.146 g
Treonina 0.137 g
Triptofan 0.042 g
Valina 0.202 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 1.91 g
4:0 0.099 g
6:0 0.059 g
8:0 0.034 g
10:0 0.077 g
12:0 0.086 g
14:0 0.309 g
16:0 0.808 g
18:0 0.372 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.886 g
16:1 0.069 g
18:1 0.772 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.114 g
18:2 0.069 g
18:3 0.045 g
Colesterol 12 mg
Fitosteroli 0 mg

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente