Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 73 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 130 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 100 afisari
Mai multe retete

Sparanghel, la conserva - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 94.32 g
Aport caloric / Energic total 15 kcal
Aport energic 62 kJ
Proteine 1.8 g
Cenusa 1.22 g
Lipide / Grasimi (total) 0.18 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 2.48 g
Fibre (total) 1 g
Minerale
Calciu, Ca 15 mg
Cupru, Cu 0.107 mg
Fier, Fe 0.6 mg
Fosfor, P 38 mg
Magneziu, Mg 9 mg
Mangan, Mn 0.152 mg
Potasiu, K 172 mg
Seleniu, Se 1.6 µg
Sodiu, Na 284 mg
Zinc, Zn 0.47 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 16.5 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.054 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.089 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.851 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.124 mg
Vitamina B6 0.098 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 85 µg
Vitamina B9 - Folat 85 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 85 µg
Vitamina A, IU 526 IU
Vitamina E (alfa-tocoferol) 1.16 mg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.209 g
Acid glutamic 0.295 g
Alanină 0.085 g
Arginina 0.084 g
Cistina 0.021 g
Fenilalanina 0.043 g
Glicina 0.058 g
Histidina 0.028 g
Izoleucina 0.066 g
Leucina 0.078 g
Lizina 0.085 g
Metionina 0.017 g
Prolina 0.096 g
Serina 0.069 g
Tirozina 0.029 g
Treonina 0.05 g
Triptofan 0.018 g
Valina 0.069 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.044 g
12:0 0.001 g
14:0 0.001 g
16:0 0.039 g
18:0 0.003 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.006 g
16:1 0.001 g
18:1 0.005 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.085 g
18:2 0.08 g
18:3 0.004 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente