Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 73 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 132 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 100 afisari
Mai multe retete

Sos de mere, la conserva, indulcit, cu sare - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 79.58 g
Aport caloric / Energic total 76 kcal
Aport energic 318 kJ
Proteine 0.18 g
Cenusa 0.14 g
Lipide / Grasimi (total) 0.18 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 19.91 g
Fibre (total) 1.2 g
Minerale
Calciu, Ca 4 mg
Cupru, Cu 0.043 mg
Fier, Fe 0.35 mg
Fosfor, P 7 mg
Magneziu, Mg 3 mg
Mangan, Mn 0.075 mg
Potasiu, K 61 mg
Seleniu, Se 0.3 µg
Sodiu, Na 28 mg
Zinc, Zn 0.04 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 1.7 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.013 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.028 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.188 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.052 mg
Vitamina B6 0.026 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 1 µg
Vitamina B9 - Folat 1 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 1 µg
Vitamina A, IU 11 IU
Vitamina A, RAE 1 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.032 g
Acid glutamic 0.019 g
Alanină 0.007 g
Arginina 0.006 g
Cistina 0.002 g
Fenilalanina 0.005 g
Glicina 0.007 g
Histidina 0.003 g
Izoleucina 0.007 g
Leucina 0.011 g
Lizina 0.011 g
Metionina 0.002 g
Prolina 0.006 g
Serina 0.007 g
Tirozina 0.003 g
Treonina 0.007 g
Triptofan 0.002 g
Valina 0.008 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.03 g
12:0 0.001 g
14:0 0.001 g
16:0 0.025 g
18:0 0.004 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.007 g
18:1 0.007 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.054 g
18:2 0.045 g
18:3 0.009 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente