Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 73 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 132 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 100 afisari
Mai multe retete

Sfecla, la conserva, scursa - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 90.96 g
Aport caloric / Energic total 31 kcal
Aport energic 131 kJ
Proteine 0.91 g
Cenusa 0.78 g
Lipide / Grasimi (total) 0.14 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 7.21 g
Fibre (total) 1.8 g
Glucide / Zaharuri (total) 5.51 g
Minerale
Calciu, Ca 15 mg
Cupru, Cu 0.059 mg
Fier, Fe 1.82 mg
Fluor, F 26.3 µg
Fosfor, P 17 mg
Magneziu, Mg 17 mg
Mangan, Mn 0.287 mg
Potasiu, K 148 mg
Seleniu, Se 0.5 µg
Sodiu, Na 194 mg
Zinc, Zn 0.21 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 4.1 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.01 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.04 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.157 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.156 mg
Vitamina B6 0.057 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 30 µg
Vitamina B9 - Folat 30 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 30 µg
Vitamina A, IU 24 IU
Vitamina A, RAE 1 µg
Beta caroten 15 µg
Betaina 255.5 mg
Colina (total) 7.5 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.03 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 0.2 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.066 g
Acid glutamic 0.242 g
Alanină 0.034 g
Arginina 0.024 g
Cistina 0.011 g
Fenilalanina 0.026 g
Glicina 0.018 g
Histidina 0.012 g
Izoleucina 0.027 g
Leucina 0.039 g
Lizina 0.033 g
Metionina 0.01 g
Prolina 0.024 g
Serina 0.033 g
Tirozina 0.022 g
Treonina 0.027 g
Triptofan 0.011 g
Valina 0.032 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.022 g
16:0 0.021 g
18:0 0.001 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.027 g
18:1 0.027 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.049 g
18:2 0.045 g
18:3 0.004 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente