Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 68 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 97 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 86 afisari
Mai multe retete

Sfecla, la conserva, fara sare - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 91.62 g
Aport caloric / Energic total 28 kcal
Aport energic 117 kJ
Proteine 0.8 g
Cenusa 0.94 g
Lipide / Grasimi (total) 0.07 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 6.57 g
Fibre (total) 1.2 g
Glucide / Zaharuri (total) 5.38 g
Minerale
Calciu, Ca 13 mg
Cupru, Cu 0.097 mg
Fier, Fe 0.63 mg
Fosfor, P 16 mg
Magneziu, Mg 16 mg
Mangan, Mn 0.241 mg
Potasiu, K 142 mg
Seleniu, Se 0.5 µg
Sodiu, Na 21 mg
Zinc, Zn 0.23 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 2.8 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.01 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.038 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.151 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.15 mg
Vitamina B6 0.055 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 29 µg
Vitamina B9 - Folat 29 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 29 µg
Vitamina A, IU 22 IU
Vitamina A, RAE 1 µg
Beta caroten 13 µg
Betaina 219.7 mg
Colina (total) 6.9 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.03 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 0.1 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.058 g
Acid glutamic 0.213 g
Alanină 0.03 g
Arginina 0.021 g
Cistina 0.01 g
Fenilalanina 0.023 g
Glicina 0.015 g
Histidina 0.011 g
Izoleucina 0.024 g
Leucina 0.034 g
Lizina 0.029 g
Metionina 0.009 g
Prolina 0.02 g
Serina 0.029 g
Tirozina 0.019 g
Treonina 0.023 g
Triptofan 0.01 g
Valina 0.028 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.011 g
16:0 0.011 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.013 g
18:1 0.013 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.025 g
18:2 0.023 g
18:3 0.002 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente