Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 68 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 97 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 86 afisari
Mai multe retete

Sfecla, de tip 'harvard', la conserva - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 80.16 g
Aport caloric / Energic total 73 kcal
Aport energic 305 kJ
Proteine 0.84 g
Cenusa 0.76 g
Lipide / Grasimi (total) 0.06 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 18.18 g
Fibre (total) 2.5 g
Minerale
Calciu, Ca 11 mg
Cupru, Cu 0.097 mg
Fier, Fe 0.36 mg
Fosfor, P 17 mg
Magneziu, Mg 19 mg
Mangan, Mn 0.241 mg
Potasiu, K 164 mg
Seleniu, Se 1.1 µg
Sodiu, Na 162 mg
Zinc, Zn 0.23 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 2.4 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.01 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.05 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.084 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.15 mg
Vitamina B6 0.055 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 29 µg
Vitamina B9 - Folat 29 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 29 µg
Vitamina A, IU 11 IU
Vitamina A, RAE 1 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.06 g
Acid glutamic 0.222 g
Alanină 0.031 g
Arginina 0.022 g
Cistina 0.01 g
Fenilalanina 0.024 g
Glicina 0.016 g
Histidina 0.011 g
Izoleucina 0.025 g
Leucina 0.035 g
Lizina 0.03 g
Metionina 0.01 g
Prolina 0.022 g
Serina 0.031 g
Tirozina 0.02 g
Treonina 0.025 g
Triptofan 0.01 g
Valina 0.029 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.009 g
16:0 0.008 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.011 g
18:1 0.011 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.019 g
18:2 0.018 g
18:3 0.002 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente