Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 73 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 130 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 100 afisari
Mai multe retete

Sfecla, cruda - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 87.58 g
Aport caloric / Energic total 43 kcal
Aport energic 180 kJ
Proteine 1.61 g
Cenusa 1.08 g
Lipide / Grasimi (total) 0.17 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 9.56 g
Fibre (total) 2.8 g
Glucide / Zaharuri (total) 6.76 g
Minerale
Calciu, Ca 16 mg
Cupru, Cu 0.075 mg
Fier, Fe 0.8 mg
Fosfor, P 40 mg
Magneziu, Mg 23 mg
Mangan, Mn 0.329 mg
Potasiu, K 325 mg
Seleniu, Se 0.7 µg
Sodiu, Na 78 mg
Zinc, Zn 0.35 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 4.9 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.031 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.04 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.334 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.155 mg
Vitamina B6 0.067 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 109 µg
Vitamina B9 - Folat 109 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 109 µg
Vitamina A, IU 33 IU
Vitamina A, RAE 2 µg
Beta caroten 20 µg
Betaina 128.7 mg
Colina (total) 6 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.04 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 0.2 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.116 g
Acid glutamic 0.428 g
Alanină 0.06 g
Arginina 0.042 g
Cistina 0.019 g
Fenilalanina 0.046 g
Glicina 0.031 g
Histidina 0.021 g
Izoleucina 0.048 g
Leucina 0.068 g
Lizina 0.058 g
Metionina 0.018 g
Prolina 0.042 g
Serina 0.059 g
Tirozina 0.038 g
Treonina 0.047 g
Triptofan 0.019 g
Valina 0.056 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.027 g
16:0 0.026 g
18:0 0.001 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.032 g
18:1 0.032 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.06 g
18:2 0.055 g
18:3 0.005 g
Fitosteroli 25 mg

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente