Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 68 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 97 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 86 afisari
Mai multe retete

Prune, uscate, nepreparate - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 30.92 g
Aport caloric / Energic total 240 kcal
Aport energic 1006 kJ
Proteine 2.18 g
Cenusa 2.64 g
Lipide / Grasimi (total) 0.38 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 63.88 g
Fibre (total) 7.1 g
Amidon 5.11 g
Glucide / Zaharuri (total) 38.13 g
Zaharoza 0.15 g
Glucoza (dextroza) 25.46 g
Fructoza 12.45 g
Maltoza 0.06 g
Minerale
Calciu, Ca 43 mg
Cupru, Cu 0.281 mg
Fier, Fe 0.93 mg
Fluor, F 4 µg
Fosfor, P 69 mg
Magneziu, Mg 41 mg
Mangan, Mn 0.299 mg
Potasiu, K 732 mg
Seleniu, Se 0.3 µg
Sodiu, Na 2 mg
Zinc, Zn 0.44 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 0.6 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.051 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.186 mg
Vitamina B3 - Niacina 1.882 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.422 mg
Vitamina B6 0.205 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 4 µg
Vitamina B9 - Folat 4 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 4 µg
Vitamina A, IU 781 IU
Vitamina A, RAE 39 µg
Alpha caroten 57 µg
Beta caroten 394 µg
Criptoxantina, beta 93 µg
Luteina + zeaxantina 148 µg
Betaina 0.4 mg
Colina (total) 10.1 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.43 mg
Tocoferol, gamma 0.02 mg
Tocotrienol, alfa 0.01 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 59.5 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.801 g
Acid glutamic 0.114 g
Alanină 0.066 g
Arginina 0.037 g
Cistina 0.011 g
Fenilalanina 0.052 g
Glicina 0.047 g
Histidina 0.027 g
Izoleucina 0.041 g
Leucina 0.066 g
Lizina 0.05 g
Metionina 0.016 g
Prolina 0.13 g
Serina 0.059 g
Tirozina 0.021 g
Treonina 0.049 g
Triptofan 0.025 g
Valina 0.056 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.088 g
8:0 0.007 g
10:0 0.005 g
12:0 0.001 g
16:0 0.03 g
18:0 0.044 g
20:0 0.001 g
22:0 0.001 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.053 g
16:1 0.039 g
18:1 0.014 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.062 g
18:2 0.044 g
18:3 0.017 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente