Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 67 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 94 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 86 afisari
Mai multe retete

Portocale, nepreparate (crude) - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 86.75 g
Aport caloric / Energic total 47 kcal
Aport energic 197 kJ
Proteine 0.94 g
Cenusa 0.44 g
Lipide / Grasimi (total) 0.12 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 11.75 g
Fibre (total) 2.4 g
Glucide / Zaharuri (total) 9.35 g
Minerale
Calciu, Ca 40 mg
Cupru, Cu 0.045 mg
Fier, Fe 0.1 mg
Fosfor, P 14 mg
Magneziu, Mg 10 mg
Mangan, Mn 0.025 mg
Potasiu, K 181 mg
Seleniu, Se 0.5 µg
Zinc, Zn 0.07 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 53.2 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.087 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.04 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.282 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.25 mg
Vitamina B6 0.06 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 30 µg
Vitamina B9 - Folat 30 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 30 µg
Vitamina A, IU 225 IU
Vitamina A, RAE 11 µg
Alpha caroten 11 µg
Beta caroten 71 µg
Criptoxantina, beta 116 µg
Luteina + zeaxantina 129 µg
Colina (total) 8.4 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.18 mg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.114 g
Acid glutamic 0.094 g
Alanină 0.05 g
Arginina 0.065 g
Cistina 0.01 g
Fenilalanina 0.031 g
Glicina 0.094 g
Histidina 0.018 g
Izoleucina 0.025 g
Leucina 0.023 g
Lizina 0.047 g
Metionina 0.02 g
Prolina 0.046 g
Serina 0.032 g
Tirozina 0.016 g
Treonina 0.015 g
Triptofan 0.009 g
Valina 0.04 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.015 g
16:0 0.013 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.023 g
16:1 0.003 g
18:1 0.02 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.025 g
18:2 0.018 g
18:3 0.007 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente