Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 67 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 94 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 86 afisari
Mai multe retete

Placinta de dovleac, la converva - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 71.49 g
Aport caloric / Energic total 104 kcal
Aport energic 435 kJ
Proteine 1.09 g
Cenusa 0.91 g
Lipide / Grasimi (total) 0.13 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 26.39 g
Fibre (total) 8.3 g
Minerale
Calciu, Ca 37 mg
Cupru, Cu 0.068 mg
Fier, Fe 1.06 mg
Fosfor, P 45 mg
Magneziu, Mg 16 mg
Mangan, Mn 0.401 mg
Potasiu, K 138 mg
Seleniu, Se 1.1 µg
Sodiu, Na 208 mg
Zinc, Zn 0.27 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 3.5 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.016 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.118 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.374 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 1.137 mg
Vitamina B6 0.159 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 35 µg
Vitamina B9 - Folat 35 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 35 µg
Vitamina A, IU 8298 IU
Vitamina A, RAE 415 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.111 g
Acid glutamic 0.2 g
Alanină 0.031 g
Arginina 0.058 g
Cistina 0.003 g
Fenilalanina 0.035 g
Glicina 0.029 g
Histidina 0.017 g
Izoleucina 0.034 g
Leucina 0.05 g
Lizina 0.059 g
Metionina 0.012 g
Prolina 0.028 g
Serina 0.048 g
Tirozina 0.045 g
Treonina 0.031 g
Triptofan 0.013 g
Valina 0.038 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.065 g
12:0 0.001 g
14:0 0.008 g
16:0 0.046 g
18:0 0.003 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.016 g
16:1 0.008 g
18:1 0.008 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.007 g
18:2 0.003 g
18:3 0.004 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente