Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 21 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 48 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 53 afisari
Mai multe retete

Piersici, uscate, sulfurate, fierte, fara zahar adaugat - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 78.1 g
Aport caloric / Energic total 77 kcal
Aport energic 322 kJ
Proteine 1.16 g
Cenusa 0.8 g
Lipide / Grasimi (total) 0.25 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 19.69 g
Fibre (total) 2.7 g
Glucide / Zaharuri (total) 16.99 g
Minerale
Calciu, Ca 9 mg
Cupru, Cu 0.117 mg
Fier, Fe 1.31 mg
Fosfor, P 38 mg
Magneziu, Mg 13 mg
Mangan, Mn 0.098 mg
Potasiu, K 320 mg
Seleniu, Se 0.2 µg
Sodiu, Na 2 mg
Zinc, Zn 0.18 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 3.7 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.005 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.021 mg
Vitamina B3 - Niacina 1.519 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.181 mg
Vitamina B6 0.038 mg
Vitamina A, IU 197 IU
Vitamina A, RAE 10 µg
Beta caroten 98 µg
Criptoxantina, beta 40 µg
Luteina + zeaxantina 180 µg
Colina (total) 4.1 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.06 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 5 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.193 g
Acid glutamic 0.176 g
Alanină 0.069 g
Arginina 0.029 g
Cistina 0.009 g
Fenilalanina 0.036 g
Glicina 0.04 g
Histidina 0.021 g
Izoleucina 0.033 g
Leucina 0.065 g
Lizina 0.037 g
Metionina 0.028 g
Prolina 0.049 g
Serina 0.053 g
Tirozina 0.03 g
Treonina 0.045 g
Triptofan 0.003 g
Valina 0.063 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.026 g
16:0 0.023 g
18:0 0.003 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.089 g
16:1 0.002 g
18:1 0.087 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.118 g
18:2 0.115 g
18:3 0.003 g
20:4 0.001 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente