Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 73 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 132 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 100 afisari
Mai multe retete

Ou, intreg, gatit, prajit - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 69.47 g
Aport caloric / Energic total 196 kcal
Aport energic 821 kJ
Proteine 13.61 g
Cenusa 1.26 g
Lipide / Grasimi (total) 14.84 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 0.83 g
Glucide / Zaharuri (total) 0.4 g
Glucoza (dextroza) 0.4 g
Minerale
Calciu, Ca 62 mg
Cupru, Cu 0.078 mg
Fier, Fe 1.89 mg
Fluor, F 1.2 µg
Fosfor, P 215 mg
Magneziu, Mg 13 mg
Mangan, Mn 0.03 mg
Potasiu, K 152 mg
Seleniu, Se 33.1 µg
Sodiu, Na 207 mg
Zinc, Zn 1.39 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina B1 - Tiamina 0.044 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.495 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.082 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 1.66 mg
Vitamina B6 0.184 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 51 µg
Vitamina B9 - Folat 51 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 51 µg
Vitamina B12 0.97 µg
Vitamina D 88 IU
Vitamina D (D2 + D3) 2.2 µg
Vitamina D3 - Colecalciferol 2.2 µg
Vitamina A, IU 787 IU
Vitamina A, RAE 219 µg
Vitamina A1 - Retinol 216 µg
Beta caroten 35 µg
Criptoxantina, beta 10 µg
Luteina + zeaxantina 543 µg
Betaina 0.3 mg
Colina (total) 317.1 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 1.31 mg
Tocoferol, beta 0.02 mg
Tocoferol, gamma 0.54 mg
Tocoferol, delta 0.06 mg
Tocotrienol, alfa 0.06 mg
Tocotrienol, gamma 0.01 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 5.6 µg
Vitamina K (menadiona - K3) 0.1 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 1.438 g
Acid glutamic 1.817 g
Alanină 0.795 g
Arginina 0.887 g
Cistina 0.294 g
Fenilalanina 0.736 g
Glicina 0.467 g
Histidina 0.335 g
Izoleucina 0.728 g
Leucina 1.177 g
Lizina 0.989 g
Metionina 0.411 g
Prolina 0.558 g
Serina 1.051 g
Tirozina 0.541 g
Treonina 0.602 g
Triptofan 0.181 g
Valina 0.93 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 4.323 g
4:0 0.004 g
8:0 0.004 g
10:0 0.006 g
14:0 0.047 g
15:0 0.009 g
16:0 2.954 g
17:0 0.023 g
18:0 1.268 g
20:0 0.003 g
22:0 0.005 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 6.182 g
14:1 0.007 g
16:1 0.228 g
17:1 0.013 g
18:1 5.904 g
20:1 0.029 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 3.251 g
18:2 2.781 g
18:3 0.137 g
20:2 n-6 c,c 0.019 g
20:3 0.025 g
20:4 0.203 g
22:4 0.014 g
22:5 n-3 (DPA) 0.007 g
22:6 n-3 (DHA) 0.063 g
Acizi grasi trans (total) 0.041 g
Colesterol 401 mg
Fitosteroli 8 mg

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente