Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 65 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 94 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 86 afisari
Mai multe retete

Nuca de cocos (miez), uscata (disecata), indulcita, zdrobita - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 12.55 g
Aport caloric / Energic total 501 kcal
Aport energic 2096 kJ
Proteine 2.88 g
Cenusa 1.42 g
Lipide / Grasimi (total) 35.49 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 47.67 g
Fibre (total) 4.5 g
Glucide / Zaharuri (total) 43.17 g
Minerale
Calciu, Ca 15 mg
Cupru, Cu 0.313 mg
Fier, Fe 1.92 mg
Fosfor, P 107 mg
Magneziu, Mg 50 mg
Mangan, Mn 2.475 mg
Potasiu, K 337 mg
Seleniu, Se 16.7 µg
Sodiu, Na 262 mg
Zinc, Zn 1.82 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 0.7 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.031 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.02 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.474 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.722 mg
Vitamina B6 0.271 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 8 µg
Vitamina B9 - Folat 8 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 8 µg
Colina (total) 19.3 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.39 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 0.3 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.282 g
Acid glutamic 0.659 g
Alanină 0.147 g
Arginina 0.473 g
Cistina 0.057 g
Fenilalanina 0.146 g
Glicina 0.137 g
Histidina 0.066 g
Izoleucina 0.113 g
Leucina 0.214 g
Lizina 0.127 g
Metionina 0.054 g
Prolina 0.119 g
Serina 0.149 g
Tirozina 0.089 g
Treonina 0.105 g
Triptofan 0.034 g
Valina 0.175 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 31.468 g
6:0 0.202 g
8:0 2.486 g
10:0 1.976 g
12:0 15.743 g
14:0 6.216 g
16:0 3.008 g
18:0 1.838 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 1.51 g
18:1 1.51 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.388 g
18:2 0.388 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente