Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 58 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 84 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 82 afisari
Mai multe retete

Nectar de caise, la conserva, cu adaos de acid ascorbic - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 85.63 g
Aport caloric / Energic total 56 kcal
Aport energic 234 kJ
Proteine 0.17 g
Cenusa 0.12 g
Lipide / Grasimi (total) 0.45 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 13.63 g
Fibre (total) 0.1 g
Glucide / Zaharuri (total) 12.79 g
Zaharoza 4.11 g
Glucoza (dextroza) 4.19 g
Fructoza 4.49 g
Minerale
Calciu, Ca 11 mg
Cupru, Cu 0.019 mg
Fier, Fe 0.1 mg
Fosfor, P 5 mg
Magneziu, Mg 5 mg
Mangan, Mn 0.018 mg
Potasiu, K 67 mg
Sodiu, Na 8 mg
Zinc, Zn 0.03 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 29.7 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.06 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.015 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.15 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.04 mg
Vitamina B6 0.037 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 1 µg
Vitamina B9 - Folat 1 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 1 µg
Vitamina A, IU 322 IU
Vitamina A, RAE 16 µg
Alpha caroten 3 µg
Beta caroten 189 µg
Criptoxantina, beta 5 µg
Licopen 20 µg
Luteina + zeaxantina 6 µg
Colina (total) 1 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.41 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 1.2 µg
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.033 g
16:0 0.029 g
18:0 0.004 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.186 g
18:1 0.186 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.087 g
18:2 0.087 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente