Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 21 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 48 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 53 afisari
Mai multe retete

Masline, coapte, la conserva (mari) - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 79.99 g
Aport caloric / Energic total 116 kcal
Aport energic 485 kJ
Proteine 0.84 g
Cenusa 2.23 g
Lipide / Grasimi (total) 10.9 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 6.04 g
Fibre (total) 1.6 g
Minerale
Calciu, Ca 88 mg
Cupru, Cu 0.251 mg
Fier, Fe 6.28 mg
Fosfor, P 3 mg
Magneziu, Mg 4 mg
Mangan, Mn 0.02 mg
Potasiu, K 8 mg
Seleniu, Se 0.9 µg
Sodiu, Na 735 mg
Zinc, Zn 0.22 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 0.9 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.003 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.037 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.015 mg
Vitamina B6 0.009 mg
Vitamina A, IU 330 IU
Vitamina A, RAE 17 µg
Beta caroten 198 µg
Luteina + zeaxantina 510 µg
Colina (total) 10.3 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 1.65 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 1.4 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.092 g
Acid glutamic 0.093 g
Alanină 0.043 g
Arginina 0.067 g
Fenilalanina 0.029 g
Glicina 0.049 g
Histidina 0.023 g
Izoleucina 0.031 g
Leucina 0.05 g
Lizina 0.032 g
Metionina 0.012 g
Prolina 0.04 g
Serina 0.031 g
Tirozina 0.023 g
Treonina 0.026 g
Valina 0.038 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 2.279 g
16:0 1.73 g
17:0 0.15 g
18:0 0.318 g
20:0 0.055 g
22:0 0.015 g
24:0 0.011 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 7.652 g
16:1 0.15 g
18:1 7.47 g
20:1 0.032 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.629 g
18:2 0.629 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente