Ultimele retete

Salata olteneasca de vinete,
RETETA

Salata olteneasca de vinete,

Reteta postata de Yummy · 11 afisari
Halva exotica cu seminte de caju, migdale , cocos si stafide
RETETA

Halva exotica cu seminte de caju, migdale , cocos si stafide

Reteta postata de Trulio · 41 afisari
Placinta cu mere
RETETA

Placinta cu mere

Reteta postata de Maria · 449 afisari
Mai multe retete

Margarina, industriala, fara lactate, din seminte de bumbac si ulei de soia partial hidrogenat, folosita la produse de panificatie (patiserii) - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 15.8 g
Aport caloric / Energic total 714 kcal
Aport energic 2989 kJ
Proteine 1.9 g
Cenusa 2 g
Lipide / Grasimi (total) 80.2 g
Minerale
Calciu, Ca 66 mg
Fosfor, P 51 mg
Magneziu, Mg 6 mg
Potasiu, K 94 mg
Sodiu, Na 879 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 0.4 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.022 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.081 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.05 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.187 mg
Vitamina B6 0.019 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 3 µg
Vitamina B9 - Folat 3 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 3 µg
Vitamina B12 0.21 µg
Vitamina A, IU 4286 IU
Vitamina A, RAE 1032 µg
Vitamina A1 - Retinol 981 µg
Beta caroten 610 µg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 4.6 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 106.2 µg
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 20.442 g
12:0 0.052 g
14:0 0.121 g
15:0 0.038 g
16:0 9.604 g
17:0 0.107 g
18:0 9.959 g
20:0 0.284 g
22:0 0.277 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 46.692 g
16:1 0.061 g
16:1 c 0.061 g
18:1 46.631 g
18:1 c 25.077 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 9.265 g
18:2 8.478 g
18:2 i 2.719 g
18:2 n-6 c,c 5.759 g
18:3 0.786 g
18:3 n-3 c,c,c (ALA) 0.313 g
18:3i 0.473 g
Acizi grasi trans (total) 24.747 g
Acizii grasi trans-monoenoici (total) 21.554 g
18:1 t 21.554 g
Acizii grasi trans-polienoici (total) 3.193 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente