Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 65 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 94 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 86 afisari
Mai multe retete

Margarina, 80% grasime - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 16.52 g
Aport caloric / Energic total 717 kcal
Aport energic 2999 kJ
Proteine 0.16 g
Cenusa 1.92 g
Lipide / Grasimi (total) 80.71 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 0.7 g
Minerale
Calciu, Ca 3 mg
Fier, Fe 0.12 mg
Fosfor, P 5 mg
Magneziu, Mg 1 mg
Potasiu, K 18 mg
Sodiu, Na 654 mg
Zinc, Zn 0.11 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina B1 - Tiamina 0.012 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.003 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 1 µg
Vitamina B9 - Folat 1 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 1 µg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 5.23 mg
Tocoferol, beta 0.36 mg
Tocoferol, gamma 43.79 mg
Tocoferol, delta 15.28 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 75 µg
Vitamina K (menadiona - K3) 103.8 µg
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 15.189 g
14:0 0.046 g
15:0 0.016 g
16:0 8.431 g
17:0 0.068 g
18:0 6.173 g
20:0 0.261 g
22:0 0.109 g
24:0 0.085 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 38.877 g
16:1 0.045 g
16:1 c 0.045 g
17:1 0.023 g
18:1 38.675 g
18:1 c 24.488 g
20:1 0.133 g
24:1 c 0.001 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 24.302 g
18:2 22.252 g
18:2 CLAs 0.027 g
18:2 n-6 c,c 21.522 g
18:3 2.04 g
18:3 n-3 c,c,c (ALA) 1.957 g
18:3 n-6 c,c,c 0.083 g
20:2 n-6 c,c 0.004 g
20:3 0.001 g
20:3 n-6 0.001 g
22:5 n-3 (DPA) 0.006 g
Acizi grasi trans (total) 14.89 g
Acizii grasi trans-monoenoici (total) 14.187 g
18:2 t 0.703 g
18:1 t 14.187 g
Acizii grasi trans-polienoici (total) 0.703 g
Stigmasterol 35 mg
Campesterol 75 mg
Beta Sitosterol 275 mg

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente