Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 73 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 132 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 100 afisari
Mai multe retete

Malai, galben, cu faina de grau adaugata, imbogatit cu compusi bioactivi - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 10.33 g
Aport caloric / Energic total 348 kcal
Aport energic 1456 kJ
Proteine 8.41 g
Cenusa 4.98 g
Lipide / Grasimi (total) 2.85 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 73.43 g
Fibre (total) 6.3 g
Minerale
Calciu, Ca 299 mg
Cupru, Cu 0.139 mg
Fier, Fe 4.95 mg
Fosfor, P 651 mg
Magneziu, Mg 54 mg
Mangan, Mn 0.516 mg
Potasiu, K 207 mg
Sodiu, Na 1319 mg
Zinc, Zn 1.39 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina B1 - Tiamina 0.713 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.433 mg
Vitamina B3 - Niacina 5.202 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.383 mg
Vitamina B6 0.385 mg
Vitamina B9 - Acid folic 198 µg
Vitamina B9 - Folat (total) 264 µg
Vitamina B9 - Folat 66 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 402 µg
Vitamina A, IU 287 IU
Vitamina A, RAE 14 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.555 g
Acid glutamic 1.736 g
Alanină 0.584 g
Arginina 0.41 g
Cistina 0.155 g
Fenilalanina 0.414 g
Glicina 0.34 g
Histidina 0.249 g
Izoleucina 0.3 g
Leucina 0.973 g
Lizina 0.23 g
Metionina 0.173 g
Prolina 0.765 g
Serina 0.402 g
Tirozina 0.332 g
Treonina 0.305 g
Triptofan 0.065 g
Valina 0.415 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.4 g
16:0 0.341 g
18:0 0.045 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.751 g
16:1 0.002 g
18:1 0.748 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 1.297 g
18:2 1.258 g
18:3 0.039 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente