Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 67 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 94 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 86 afisari
Mai multe retete

Ignama (yam), gatita, fiarta, scursa, cu sare - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 70.13 g
Aport caloric / Energic total 114 kcal
Aport energic 477 kJ
Proteine 1.49 g
Cenusa 1.25 g
Lipide / Grasimi (total) 0.14 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 26.99 g
Fibre (total) 3.9 g
Glucide / Zaharuri (total) 0.49 g
Minerale
Calciu, Ca 14 mg
Cupru, Cu 0.152 mg
Fier, Fe 0.52 mg
Fosfor, P 49 mg
Magneziu, Mg 18 mg
Mangan, Mn 0.371 mg
Potasiu, K 670 mg
Seleniu, Se 0.7 µg
Sodiu, Na 244 mg
Zinc, Zn 0.2 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 12.1 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.095 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.028 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.552 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.311 mg
Vitamina B6 0.228 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 16 µg
Vitamina B9 - Folat 16 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 16 µg
Vitamina A, IU 122 IU
Vitamina A, RAE 6 µg
Beta caroten 73 µg
Colina (total) 16.2 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.34 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 2.3 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.151 g
Acid glutamic 0.176 g
Alanină 0.061 g
Arginina 0.124 g
Cistina 0.018 g
Fenilalanina 0.069 g
Glicina 0.052 g
Histidina 0.033 g
Izoleucina 0.05 g
Leucina 0.094 g
Lizina 0.058 g
Metionina 0.02 g
Prolina 0.053 g
Serina 0.079 g
Tirozina 0.039 g
Treonina 0.052 g
Triptofan 0.012 g
Valina 0.06 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.029 g
16:0 0.027 g
18:0 0.003 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.005 g
18:1 0.005 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.06 g
18:2 0.05 g
18:3 0.009 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente